Voor de boeg hebben

30-09-2017 - Info volgt.
Festival Wijk bij Duurstede.

Hierbij de laatste mededelingen vanuit Wijk bij Duurstede.
Ontvangst: Wij verwachten uw koor op zaterdag 30 september tussen 11 uur en uiterlijk 11.30 uur op het gemeentehuis. (Steenstraat) Karel de Grotestraat 30 3962CL.

Wat Wijk bij Duurstede niet weet:
Wij gaan voor de hoofdprijs!

04-10-2017 - 10:00 - 12:00 uur.
KPN Regio Den Haag

Fletcher Hotel Leidschendam

02-11-2017 - 20:00- 24:00 uur
Help 'Onder Zeil' verzuipt!

Onder Zeil viert jubileum met theater, film en zang
Westlands Zeemanskoor Onder Zeil is volop bezig met de voorbereiding van de optredens in het kader van het koperen jubileum. Op 2 en 3 november zetten de Westlandse zeemannen 'De Naald' op zijn kop met een speciale show.

'Naar aanleiding van de succesvolle optredens rondom ons 10-jarig bestaan hebben we besloten om ook met het 12,5-jarig bestaan iets bijzonders te doen', zegt voorzitter André Zwinkels.
'En bijzonder gaat het worden. Aad en Sonja Veenman, twee theaterbeesten, hebben ons vorige optreden in elkaar gezet en ook deze keer hebben ze er weer wat moois van gemaakt. Van onze leden wordt het nodige gevraagd, want het wordt dus echt een show waarin ook een stuk theater verwerkt zit.
Ik mag natuurlijk niet te veel zeggen, maar we hebben bijvoorbeeld ook al spectaculaire filmbeelden gemaakt ter illustratie van de show.'

Onder Zeil komt wel voor extra kosten te staan. Zwinkels: ,'Wij treden altijd op voor een heel schappelijke prijs. We hebben dus geen 'liggende gelden'.
Gelukkig is Fonds Westland bereid ons financieel te ondersteunen zodat we onze jubileumdroom volledig kunnen realiseren. Bovendien hoeven we ons publiek geen exorbitante toegangsprijs te vragen: 15 euro voor een avond dikke pret, met een gratis consumptie.'

Kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf 1 juni te bestellen bij de leden van het koor.

Sorry: UITVERKOCHT!

Foto: Thierry Schut/ AD


Gemaakt door frisB